Dec 01 2013

Kraftig ökning av skönhetsingrepp

Published by under Uncategorized

De flesta unga kvinnor mellan 25-35 år är inte främmande för att göra ett kirurgiskt ingrepp för att få ett vackrare utseende eller för att justera någon kroppsdel som inte de är nöjda med. Denna trend växer för varje år och det är ovanligt att det går att mäta förändrar mellan individuella år. Normalt syns trender tydligare under en period som övergår tio år men i skönhets branschen är det mycket kraftiga ökningar av skönhetsingrepp och det gör att det syns så hemskt tydligt. Botox har vuxit med över 20 procent varje år men nu är det på väg en ny form av behandling som troligen kommer att få en mycket stor impact på branschen och det är PRP. PRP-behandling är en koncentration av blodplättar och det är en helt ofarlig behandlingsform.

No responses yet
Comments are closed at this time.

Trackback URI |